Ronny en Hanneke in Raalte

Als Door Communicatie mogen we ons gelukkig prijzen met veel vaste opdrachtgevers. Eén daarvan is de gemeente Raalte. Op dit moment een extra bijzondere opdrachtgever, omdat zowel Hanneke als Ronny er tijdelijk het Cluster Communicatie ondersteunen. Voor Ronny een thuiswedstrijd, want hij woont in Raalte. Voor Hanneke thuiskomen, want ze zit er al voor de vierde keer.

Ronny is gestart in maart en houdt zich bezig met een breed pakket. Zo kunnen de collega’s van economie, cultuur, verkeer en duurzaamheid bij hem terecht voor communicatiehulp. Daarnaast pakt hij de communicatie van verschillende projecten op, zoals woningbouw, de aanpak van wegen en de verkaveling van Raalte. Ook zorgt hij voor het wekelijkse communicatieadvies aan het college van B&W en organiseert hij de persgesprekken.

Hanneke is aangesloten bij de Groei-opgave van de gemeente Raalte. Om alle inwoners hierin mee te nemen, vraagt dat om veel gerichte communicatie. Verder pakt ze de communicatie van een aantal grote projecten op, zoals de opvang van statushouders en de aanpak van N35.

Hanneke en Ronny hebben het beide erg naar de zin: het is een fijn team én samenwerken op deze manier is hartstikke leuk. Als twee openstaande communicatievacatures na de zomer zijn ingevuld, zal Hanneke de gemeentedeur op 1 oktober weer achter zich sluiten. Ronny blijft tot 1 december.