Sharon stelt zich voor

Mijn naam is Sharon ten Voorde, ik ben 16 jaar oud en woon in Almelo. Op 9 mei ben ik begonnen bij Door Communicatie. Ik heb erg veel zin in deze stage en ben heel benieuwd naar de branche waar ik later misschien in ga werken. Omdat ik het Studie- en beroepskeuzetraject volg, moet ik stagelopen in de richting van mijn gekozen opleiding: Marketing en Communicatie. Mijn stage duurt tot eind juni. Ik weet nog niet exact welke richting ik op wil, maar ik weet wel zeker dat het marketing, communicatie of sales wordt. Misschien kom ik daar de komende weken nog wel achter.

Ik kwam eind april voor het eerst hier op kantoor, omdat ik een gesprek had met Hanneke. We hebben het gehad over wat praktische zaken en kreeg een rondleiding door het pand. Na het gesprek had ik meteen zin om hier aan de slag te gaan. Ik vond echt alles leuk aan deze stage. En nu ik eenmaal bezig ben, vind ik het nog steeds super! De eerste week was ik vooral op kantoor, maar de komende weken ga ik één dag in de week mee naar opdrachtgevers. En die afwisseling door het werk op kantoor en bij andere bedrijven vind ik helemaal geweldig!

Maar even wat meer over mezelf: ik kom dus uit Almelo. Ik ben, zoals de meeste Almeloërs, voor Heracles. Mijn vriend en ik zijn bijna bij elke wedstrijd, zowel uit als thuis staan we er. Verder deed ik tot februari aan hockey. Nu ga ik nog 1 of 2 keer in de week naar de sportschool. Dat doe ik samen met wat vrienden. Ook luister ik veel muziek, zonder mijn AirPods ben ik niet compleet. Daarnaast hou ik van gezelligheid. Lekker wat doen met mijn familie of vrienden. Verder ben ik erg creatief en heb ik een rijke fantasie die tot uiting komt in dingen maken of dingen schrijven.

Na de zomer begin ik aan de opleiding Marketing en Communicatie op het ROC van Twente in Almelo. Deze mag ik versneld doen, dus ik doe hem in 2 jaar in plaats van 3. Ik wil na deze opleiding misschien nog Bedrijfskunde gaan studeren op het hbo, dat lijkt me echt super gaaf! Maar eerst ga ik me focussen op deze super leuke stage!