2023 DOOR Daphne

Uitdaging: een KORTE terugblik op het afgelopen jaar. Dat ligt niet helemaal in mijn straatje, want ik ben nogal lang van stof. Niet in mijn aanpak (ik stroop graag direct de mouwen op), maar wel in mijn verhalen. Gelukkig wordt dat meestal gewaardeerd, maar van collega (Chef) Stef moest ik het deze keer echt kort houden. Dus hier komt ‘ie dan, op zijn MANDS:

In 2023 heb ik mezelf lekker uitgedaagd met twee opdrachten waar ik niet in een groot, bestaand communicatieteam terecht kwam, maar veel op mijn eigen kennis en kunde moest vertrouwen, omdat ik nu eenmaal (soms) de enige kartrekker was. Dat was best spannend en reken maar dat ik ook wel eens tegen de lamp ben gelopen, maar ik heb mezelf op momenten ook verbaasd met wat ik voor elkaar heb gekregen.

Dat kon natuurlijk niet zonder de back-up van ons fijne team in Holten. Want hoe lekker is het dat je daar op vrijdag weer even je week kan doornemen, kan lachen om je blunders, tips krijgt (niet altijd werk-gerelateerd) en dat ze ballonnen aan je auto hangen als je hem gaat inruilen… Daarom eindig ik mijn terugblik met een dikke vette shout out (heel Gen Z van mij) naar mijn collega’s van Door Communicatie!

Door Daphne