2023 DOOR Wieke

Het afgelopen jaar bij Door Communicatie was voor mij eigenlijk vrij kort. Op werkgebied dan hè, mijn jaar duurt ook gewoon 365 dagen. Op donderdag 12 januari ging ik met plofverlof in verband met mijn zwangerschap en op dinsdag 30 mei kwam ik pas weer terug. In de tussentijd kreeg ik ‘even’ een baby en heb ik heerlijk genoten van mijn gezin. Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe Lucas, onze oudste, zijn rol als grote broer meteen oppakte. Hij is superlief voor Hailey en hij wil graag overal bij helpen. Ondertussen is Hailey écht niet meer zo klein (in februari wordt ze één) en beginnen de eerste ‘ruzies’: “Mama, ze bijt me! Mama, ze knijpt! Mamaaaaaa!” Je krijgt er zo veel voor terug… 😉

 Op werkgebied was het dus een wat rustiger jaar voor mij. Na mijn verlof mocht ik van juni tot en met september aan de slag voor Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Ik werkte daar mee op de afdeling en ik nam de communicatie over een project op me. Vanaf september ben ik ‘interimklus-loos’ en dat is eigenlijk ook wel even heel leuk. Ik schrijf/redigeer aanbestedingen en ik werkte mee aan het seizoensverslag van een schouwburg. Daarnaast hield ik veel interviews, bijvoorbeeld voor Hallo Holten, en ik lees veel mee met teksten van collega’s. Lekker met de spreekwoordelijke rode pen er doorheen, heerlijk!

 Wat 2024 mij gaat brengen? Geen idee, en dat vind ik ook precies het leukste aan mijn werk. De onvoorspelbaarheid, de afwisseling en de variatie. Van gemeente tot ziekenhuis, van woningcorporatie tot universiteit. Je kunt zomaar ergens anders zitten. Leuk!

Door Wieke