Welkom Kim

Even voorstellen: Ik ben Kim Meijerhof, 23 jaar en geboren en getogen in het mooie en altijd gezellige Bathmen. Sinds maart woon ik samen met mijn vriend Jordy.  Na de opleiding Commerciële Economie – Sportmarketing te hebben afgerond, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Door Communicatie kwam op mijn pad en ik had meteen een goede indruk. Ik vind het super tof dat ik de kans krijg om mij hier verder te kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vriend(inn)en en familie. Daarnaast ben ik een sportfanaat. Van jongs af aan handbal ik met veel plezier bij ABS in Bathmen. Ik loop regelmatig hard, fiets een rondje op mijn racefiets of ben voor werktijd te vinden in het zwembad. Ook ben ik groot voetballiefhebber en al jarenlang supporter van Vitesse Arnhem. Samen met mijn vader bezoek ik elke thuiswedstrijd.

De eerste weken bij Door zijn voorbij gevlogen en ik heb het erg naar mijn zin. Ik werk op dit moment vanuit ons kantoor in Holten en pak daar met veel enthousiasme leuke verschillende klussen op. Hopelijk zien en spreken we elkaar snel. De koffie of thee staat altijd voor je klaar bij ons op het kantoor!