Geknipt en gedrukt: 75 jaar Drent Kappers in één magazine

Hieperdepiep… hoera! Drent Kappers uit Holten mag dit jaar maar liefst 75 kaarsjes uitblazen. Een bijzondere mijlpijl, die de familie Drent niet ongezien voorbij kon laten gaan. Helaas moest door corona een groot verjaardagsfeest uitblijven. De oplossing: een eigen magazine. Vol verhalen van klanten, kapsters en natuurlijk de familie zelf. Samen met Mark Wander en Sandra Drent, Reclamemakers, Karakter Fotografie en alle enthousiaste geïnterviewden hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan het enige echte Drent Kappers Magazine!

Zoveel jaren, zoveel verhalen
Die 75 jaar zijn er natuurlijk veel kappers, klanten en leveranciers voorbijgekomen. Maar één ding bleef al die tijd hetzelfde: de familie Drent stond aan het roer. Van Wander senior naar Wander junior en nu Mark Wander. Allemaal hebben ze een unieke stempel gedrukt op dit mooie bedrijf. Een bedrijf dat wordt gewaardeerd door zowel haar klanten als haar medewerkers. Vol lof spreken zij in het magazine over de salon. Van grappige anekdotes tot unieke coupes. En van beginnende carrières tot jarenlange samenwerkingen; in het Drent Kappers Magazine komen alle verhalen voorbij.

Lees ‘m nu
Ben je nieuwsgierig geworden naar het magazine? Plan dan snel weer een afspraak bij Drent Kappers. Onder het genot van een knip- of verfbeurt kun je hem lezen.

Namens het team van Door Communicatie feliciteren we de familie Drent met dit mooie jubileum!