Een nieuwe doorpakker!

Op een maandagavond in november krijg ik een appje van Hanneke met de vraag of ik open sta voor een nieuwe uitdaging. Enkele maanden eerder hebben we al eens met elkaar om tafel gezeten, maar het was niet het juiste moment voor mij om van baan te switchen. Maar inmiddels is de situatie veranderd, dus we spraken af bij het kantoor van Door Communicatie in Holten. En een paar dagen later was het contract al getekend. Sinds 1 december ben ik officieel in dienst en ik heb inmiddels al kennisgemaakt met een aantal opdrachtgevers en de werkwijze van Door.

Maar wie ben ik? Ik ben Sandra Megelink, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Espelo (buurtschap van Holten). Een heerlijke plek vol vrijheid en landelijke uitzichten. Hier runnen wij samen met mijn schoonouders een melkveebedrijf, waarvoor ik onder andere de boekhouding verzorg. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en mag ik graag afspreken met vriendinnen. Hardlopen doe ik een paar keer per week en ook voetbal ik bij de plaatselijke voetbalvereniging VV Holten. Ik heb al ontdekt dat mijn collega’s ook van sporten houden, de ene vrijdag gaan we samen hardlopen en de andere vrijdag krijgen we een personal training. Erg leuk én motiverend om dit samen te doen!

Daarnaast doe ik, samen met vriendinnen, ieder jaar mee met de carnavalsoptocht in Holten. Om origineel voor de dag te komen, gaan hier heel wat avondjes vergaderen en knutselen aan vooraf. Ook ben ik secretaris bij de feestcommissie in Espelo. Ik verzorg de vergunningsaanvraag, planning en communicatie. Deadlines en organiseren zijn dus geen vreemde begrippen voor mij.

Met veel enthousiasme ga ik aan de slag bij Door Communicatie. Ik houd van afwisseling en uitdaging in mijn werk en dat vind ik hier vast en zeker. Ik werk voorlopig op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Neem gerust contact met mij op voor een uitgebreidere kennismaking!