Snuffelstage bij Door

Deze week komt Lynette Mink stage lopen bij Door. In haar nieuwste blog stelt ze zich graag aan jullie voor:

Ik ben Lynette Mink, ik ben 14 jaar en zit in Mavo 3. Ik zit dus nog op de middelbare school. Ik woon zelf in Goor en zit daar ook op school, maar ik ben geboren in Almelo en heb daar tot mijn zevende gewoond. Ik ben creatief in allerlei dingen, ik teken het liefst, maar ik vind het ook leuk om verhalen te bedenken. Soms bedenk ik ook verhalen bij iets dat ik getekend heb.

Ik moest voor school een stagebedrijf vinden om een week mee te lopen. Het was lastig om een goed bedrijf te vinden bij mijn interesse. Mijn moeder zei al dat misschien iets van een reclamebureau iets voor mij is. Ik weet zelf nog niet wat ik later wil gaan doen, maar ik weet zeker dat ik de creatieve richting wil op gaan.

Mijn stagebegeleider vroeg mijn interesses en kwam op dit bedrijf. Ik had even gekeken op de website en het leek me wel een leuk bedrijf. Mijn stagebegeleider had dan gebeld of ik hier een week stage kon lopen. Ik moest zelf dan een kennismakingsgesprek inplannen. Ik werd al meteen verwelkomd toen ik er kwam. Dus dat moet goed komen.

Door Lynette