2023 DOOR Mindy

Terwijl we het einde van 2023 naderen, neem ik graag een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar waarin ik het communicatieteam van Noaberkracht tijdelijk mocht versterken. Ik was communicatieadviseur voor de directie van de ambtelijke organisatie, daarnaast hield ik mij als adviseur ook bezig met de interne communicatie en corporate communicatie, hieronder vallen arbeidsmarktcommunicatie en huisstijlmanagement. 

Gedurende het jaar heb ik met collega’s van Noaberkracht samengewerkt aan diverse projecten en campagnes die de missie en waarden van Noaberkracht weerspiegelen. Een hoogtepunt wat mijn tijd bij Noaberkracht extra speciaal maakte, was de organisatie van het 10-jarig jubileum. Samen met enkele collega’s hebben we een onvergetelijk programma neergezet voor alle collega’s en bestuurders. Van inspirerende toespraken tot creatieve festiviteiten, het jubileum bracht collega’s samen en versterkte banden.  Wat begon als een korte interim-klus, werden uiteindelijk 15 maanden. Na mijn vakantie ben ik er in januari weer klaar voor om lekker door te gaan, op naar een nieuwe inspirerende interim-klus. Fijne feestdagen allemaal!