Een man erbij!

Tijdens mijn eerste telefoongesprek met Hanneke Janssen voelde ik direct een klik. Dat gevoel werd bevestigd in onze kennismaking. En bovendien ook in het team waar ik verder veel enthousiasme, een gezonde portie werklust en een no-nonsense mentaliteit zag. Dat sprak me aan en ik hoefde dan ook niet lang na te denken of ik bij dit bureau aan de slag wilde. De waarschuwing dat het soms wel een groot kippenhok kon zijn met al die vrouwen, nam ik maar op de koop toe.

Vanaf dag één viel ik met mijn neus in de boter. Twee stevige deadlines in mijn eerste week. Ze zullen wel gedacht hebben… laten we die man maar even op de proef stellen. Het was dan ook flink aanpoten, maar met hulp van collega’s zijn beide gelukt. En dat zegt meteen iets over het duidelijk aanwezige teamgevoel.

Ervaring in verschillende sectoren
Deadlines zijn mij overigens niet vreemd. Met mijn ervaring als communicatieadviseur, projectleider, evenementenorganisator en copywriter weet ik bijna niet anders. En eigenlijk vind ik het ook wel prettig om me op zo’n datum of moment te kunnen richten. En als ik het dan toch over mezelf heb: ik ben een betrokken allrounder op het gebied van communicatie & marketing met ervaring in verschillende sectoren. Ik houd van afwisseling en word uitgedaagd door complexe vraagstukken en projecten waarin ik me kan vastbijten. Een mix van creativiteit en structuur. Dan ben ik op mijn best. Bijvoorbeeld het vertalen van strategische beleid naar de praktijk.

Genieten tijdens vakanties
Sinds 2016 woon ik met mijn vriendin in een karakteristiek huis nabij het centrum van Raalte. Een heerlijke plek met een fijne tuin waar we graag terugkomen als we weer eens op vakantie zijn geweest. ‘Men’ zegt dat dat best vaak is, maar ja, wat is vaak… De laatste jaren hebben we onder andere reizen gemaakt naar Toscane, de Griekse cycladen, het westen van de Verenigde Staten en Colombia. We houden ervan om andere culturen te ervaren en mooie plekjes te ontdekken. Niet in hoog tempo (ik ben al 46…), maar rustig aan en meestal wel een aantal dagen in dezelfde hotelkamer, boomhut of pipowagen. In Raalte zet ik me sinds maart in voor Humanitas, als secretaris. Onze afdeling biedt hulp bij het op orde brengen en houden van financiën en ondersteunt mensen met een minimum inkomen.

Uitgebreider kennismaken? Neem gerust contact met me op!