Ervaren communicatieadviseur gezocht!

Gaat jouw hart sneller kloppen van de meest uiteenlopende communicatieopdrachten (advies t/m uitvoering)? Weet jij precies hoe jij de boodschap van een klant kunt omzetten in een aansprekende tekst? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit is je kans.

Wat ga je doen? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren communicatieadviseur die zich bezighoudt met diverse werkzaamheden. Van het schrijven van teksten, tot interim-klussen in heel Oost-Nederland. Zo is het mogelijk dat je een aantal maanden lang een communicatieprofessional vervangt bij een bouwbedrijf vanwege een zwangerschapsverlof. Vervolgens zit je weer een halfjaar lang bij op de communicatieafdeling van een hogeschool of universiteit om een aantal grote projecten op te pakken. En tussendoor schrijf je diepte-interviews of nieuwe teksten voor diverse gave magazines en websites.

Heb jij:
… een universitaire of hbo-opleiding in de richting van communicatie afgerond
… enkele jaren relevante werkervaring opgedaan
… een positieve en nuchtere instelling en houd je van aanpakken
… een gezonde dosis humor
… flexibiliteit en pas jij je snel aan

Twijfel dan niet en solliciteer snel! Stuur je motivatie en cv naar hanneke@doorcommunicatie.nl. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Hanneke Aaftink via 06 445 331 06. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en al jouw vragen over het werken bij ons te beantwoorden. En wie weet ga jij volgend jaar mee op onze DOOR-jubileumreis!