Waardevolle content voor een speciale opdrachtgever

Het zal menig Twentenaar niet zijn ontgaan: van 10 tot en met 12 juni was Twente het toneel van de Special Olympics Nationale Spelen. Hét sportevenement waarbij ruim 2.300 sporters met verstandelijke beperking uit zowel binnen- als buitenland met elkaar de sportieve strijd aangingen. Nog niet eerder werden de Nationale Spelen zo groots neergezet. De Twentse organisatie wist ruim 2.800 vrijwilligers te strikken om de sporters én hun fans een fantastisch sportweekend te bezorgen. En Door Communicatie was onderdeel van deze grote club vrijwilligers.

Werkzaamheden Special Olympics
Voor de Special Olympics mochten wij ons richten op de communicatie naar de sporters en geïnteresseerden. In aanloop naar het evenement verscheen er elke maand een nieuwsbrief waarvoor wij de teksten (her)schreven. Hiervoor spraken we met andere vrijwilligers én interviewden we beheerders en trainers van de verschillende sportlocaties die onderdeel waren van het evenement. Ook keken we mee met flyers en informatiegidsen én schreven we mee aan persberichten bij bijzondere momenten en gebeurtenissen.

Trotse mediapartner
In de afgelopen anderhalf jaar hebben wij met onze werkzaamheden heel wat content gemaakt voor de organisatie van de Special Olympics. We zijn er trots op dat we met onze inzet konden bijdragen aan het succes van dit fantastische sportevenement in Twente.