2023 DOOR Simone

Het jaar zit er weer bijna op: een mooi moment om even terug te kijken! Bij Door Communicatie was het weer een jaar vol afwisseling. Van facturen maken tot de boekhouding bijwerken en van personeelsadministratie tot een nieuwe planner voor 2024 bedenken. Eerder schreef ik al in een blog dat ik alle voorkomende werkzaamheden doe behalve teksten schrijven, en dat is eigenlijk nog steeds zo. Werken hier blijft verrassend en uitdagend. Het werken in een fijn team maakt dat ik met plezier uitkijk naar het nieuwe jaar!

 Privé waren de drie mooie reizen naar het buitenland toch wel de hoogtepunten van 2023. Zo bezochten we Valencia, Mallorca en Portugal. Volgend jaar word ik 50, en ik hoop dan nog een mooie reis aan het lijstje toe te voegen. Verder staat 2024 in het teken van examen doen. Onze twee dochters mogen laten zien of ze voldoende geleerd hebben op de Waerdenborch. Spannend…

Ik wens iedereen een mooi en liefdevol nieuwjaar toe!