Welkom Charlotte

Even voorstellen: Ik ben Charlotte Kelder, 32 jaar en woon in Brummen samen met mijn vriend Sjors, zoontje Vik van twee jaar en onze topper binnen het gezin: hond Ollie. Ik ben opgegroeid in Lochem en ben in Groningen strategische communicatie gaan studeren. Na het afronden van mijn studie ben ik vertrokken naar het westen van het land om toch vrij snel weer terug te keren richting mijn roots, het oosten dus!

De afgelopen periode had ik sterk de behoefte om weer in mijn oude vertrouwde regio te gaan werken. Hanneke kwam op mijn pad en tijdens ons eerste gesprek voelde ik meteen een klik. Evenals binnen het team waar ik veel enthousiasme, nuchtere humor en een gezonde werkmentaliteit zag.

Na het afronden van mijn studie heb ik ervaring mogen opdoen bij verschillende bedrijven zowel als interimmer als in loondienstverband. Dit heb ik gedaan binnen de rollen Marketing en Communicatie adviseur, projectleider, evenementenorganisator en accountmanager. Een mix van adviserende, uitvoerende en/of een meedenkende rollen. Dan ben ik op mijn best.

In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden thuis of op het terras, maar ik vind het ook heerlijk om yoga te doen en stukken te wandelen. Bijvoorbeeld rondom de Posbank. Onlangs hebben we met het gezin onze eerste camperreis gemaakt in Europa. Wij denken zeker dat dit niet de laatste zal zijn.

Op dit moment pak ik leuke klussen op vanuit ons kantoor in Holten. Eind juni ga ik er voor een paar maanden tussenuit, want ik ben zwanger van ons tweede kindje! Bij terugkomst hoop ik natuurlijk dat er een leuke interimklus is, waar ik met al mijn enthousiasme en kennis aan de slag kan!

Ik heb er veel zin in en hopelijk gaan we elkaar zien of spreken!