2023 DOOR Kim

In juli ben ik na een heerlijk weekend in Valencia gestart met werken bij Door Communicatie. Hoewel dit (nog) maar een halfjaar geleden is, voelt het voor mij al veel langer. Dat komt door de leuke werksfeer, werkzaamheden en natuurlijk gezellige collega’s. Meteen stond er een aantal leuke opdrachten op mij te wachten. Samen met collega’s ging ik op pad voor interviews, kwamen we op veel verschillende plekken en leerden we nieuwe mensen kennen. Om vervolgens een mooi artikel of verhaal te schrijven. Iets wat ik met veel enthousiasme en plezier doe.

Daarnaast mocht ik ook helpen bij de Triathlon in Holten. Een groot evenement waarbij wij de persgroep het hele weekend ondersteunen. Het leuke was dat ik ook nog zelf voor het eerst mee deed aan de 1/8 triathlon in Holten. Na een maandje werken was het alweer tijd voor vakantie… Met als bestemming het heerlijke Zakynthos. Daar heb ik acht dagen lang genoten van zon, zee, strand en heerlijke cocktails.

Na mijn vakantie ging ik weer door met waar ik gebleven was. Zo ging ik op pad voor interviews en aanbestedingen, hield ik diverse social media kanalen bij en schreef ik veel artikelen voor magazines en nieuwsbrieven. Het eerste halfjaar bij Door Communicatie is voorbij gevlogen. Ik kijk ernaar uit wat 2024 ons brengt. Natuurlijk staat er voor mij al een lekkere wintersportvakantie op de planning😉! Maar eerst genieten van de kerst met veel gezelligheid, familie en vrienden/vriendinnen.