2023 DOOR Sandra

Een terugblik op het afgelopen jaar; dat verzoek kreeg ik van collega (Chef) Stef. 2023 was zowel zakelijk als privé een jaar om met een glimlach op terug te kijken. Het jaar ben ik gestart met diverse losse opdrachten, zoals het schrijven en redigeren van aanbestedingen en het uitwerken van diverse interviews.

Maar vanaf februari mocht ik aan de slag bij Koopmans Bouwgroep als interim marketing- en communicatieadviseur. Drie dagen in de week verzorgde ik marketing- en communicatiewerkzaamheden bij deze bouwonderneming. Van uitingen ontwerpen, persberichten schrijven, presentaties maken tot events organiseren. Er was genoeg te doen en ik heb me geen moment verveeld.

Na ruim negen maanden kwam er een einde aan mijn tijd bij Koopmans. Sinds half november heb ik zwangerschapsverlof, omdat ik en mijn man ieder moment ons tweede kindje verwachten. Ook ben ik, samen met mijn gezin, afgelopen zomer verhuisd. Dus ook privé gezien was 2023 tot dusver een mooi jaar om op terug te kijken. Nu ga ik eerst lekker genieten van mijn gezin en vanaf medio april ben ik weer beschikbaar voor een leuke klus!

Door Sandra