De schouders eronder bij ADS Groep

De tijd vliegt! Want inmiddels werk ik alweer bijna 1,5 jaar bij ADS Groep in Goor voor 8 uur in de week op interim basis. Een solide bouwpartner voor de publieke sector die zich richt op opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de watersector. Voor mij een werkplek die – ik naast mijn ‘thuisbasis’ in Holten – als een aangename werkomgeving ervaar. De nuchtere bouwersmentaliteit past als echte Twentse goed bij mij. Samen met mijn collega’s van de afdeling Marketing en Communicatie zetten we de schouders eronder. We zijn een kleine ‘drie-eenheid’, maar staan zeker ons mannetje… ;-).

Takenpakket
Ik ondersteun bij het verzorgen van (project)updates voor social media, houd de website actueel en zorg voor de berichtgeving op het intranet. Zowel intern als extern geven we communicatie handen en voeten. Gezien alle bewegingen in deze dynamische markt, is dat soms even schakelen. Maar dat maakt de werkdag juist zo leuk.

Zo interview ik regelmatig nieuwe collega’s en heb ik overleggen met de over de voortgang van hun projecten. Verder lever ik een bijdrage aan de rubriek ‘collega’s vertellen’ op werkenbijadsgroep.nl en pak ik alle voortkomende vraagstukken op. Tijdens het wekelijkse werkoverleg (hallo koffie!) zetten we alle ‘puntjes op de i’ en bepalen we de juiste koers. En wat maakt ADS Groep nu zo leuk? Dat zijn toch de korte lijnen, de informele sfeer en de ‘aanpakkersmentaliteit’. En stiekem ook de waanzinnige projecten die zij als ervaren bouwer realiseren. Denk aan de herbestemming van een Kruiskerk, de bouw van een school en de renovatie van een waterzuivering. Stuk voor stuk veelzijdige projecten die elk weer om een andere aanpak vragen. Dat maakt dat 1,5 jaar zo voorbij vliegt!