2023 DOOR Stef

2023: voor mij een jaar met veel gezichten! Om te beginnen mijn terugkeer bij Door Communicatie. Na een leuke stageperiode in 2020 kreeg ik van Hanneke weer een kans, en wat voor één: mijn eerste fulltimebaan! Na twee weken had ik mijn eerste interim-opdracht al te pakken bij de Universiteit Twente. Hier heb ik een enorm leuke tijd gehad, waarin ik ruimte kreeg om te leren en mooie projecten te coördineren.

Op kantoor in Holten mocht ik ook erg veel leuke projecten doen, van aanbestedingen tot diepte-interviews voor magazines. Bij deze wil ik graag iedereen bedanken, met wie ik het afgelopen jaar in contact ben gekomen. Ik kijk terug op een geslaagd eerste jaar!

En niet alleen op professioneel vlak, maar op persoonlijk vlak gebeurde er ook van alles. Zo woon ik sinds september voor het eerst op mezelf! Boven kantoor welteverstaan. Zo ben ik technisch gezien altijd als eerste aanwezig. Daarnaast heb ik ook genoten van een mooie vakantie in Kroatië en de nodige festivals met vrienden. Naast dat ik nog altijd met veel plezier in het tweede elftal van de plaatselijke VV (rood-zwart uiteraard 😉) voetbal, ben ik ook trotse seizoenkaarthouder bij Go Ahead Eagles. Laten we hopen dat zij, net als ik, deze stijgende lijn doorzetten in 2024… Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Alvast de beste wensen voor 2024! 🙂

Door Stef