2023 DOOR Demi

Na een geslaagde vakantie in Winterberg was het voor mij tijd om te beginnen met mijn eerste stage, bij Door Communicatie. Na een fijn kennismakingsgesprek begon ik halverwege februari op kantoor in Holten. Iets waar ik enorm van heb genoten. Gedurende twintig weken heb ik mij beziggehouden met diverse opdrachten, van klein tot groot. Ik heb teksten geschreven voor verschillende magazines, ben met collega’s op stap geweest voor aanbestedingen en heb een strategisch advies opgesteld voor de profilering van Door Communicatie op social media. De stage heb ik succesvol afgerond met een 9!

Na een paar vakanties naar Wenen, Ehrwald en Mallorca ging ik aan de slag als communicatiemedewerker. Eén dag in de week versterk ik het team van doorpakkers met allerlei verschillende opdrachten. Daarnaast ben ik in september gestart met mijn laatste schooljaar. Momenteel ben ik druk bezig met een project rondom communicatie in de palliatieve zorg, en vanaf februari zal ik me volledig richten op het behalen van mijn diploma!