Even voorstellen: Iris

Deze week was het dan eindelijk zo ver. Nadat ik een paar maanden geleden met Hanneke een gesprek heb gehad over een stageplek, mocht ik dan eindelijk bij Door Communicatie beginnen! Het kiezen van een geschikte stageplek vond ik best lastig, maar al vrij snel zag ik dat ik bij Door Communicatie aan ontzettend veel mooie en verschillende opdrachten mocht gaan werken. En dat lukt tot nu toe aardig. Zo ben ik deze week al langs geweest bij Kormelink Bouw, ga ik aan de slag voor de Special Olympics Nationale Spelen 2022 en mag ik meehelpen met de nieuwe Hallo Holten.

Eventjes wat over mijzelf: ik ben Iris Hargeerds, 19 jaar oud en kom uit Markelo. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Vlak voordat ik aan mijn stage begon, heb ik de minor Cross Border Journalism afgerond op de Hogeschool van Utrecht. Na mijn stage begin ik alweer aan mijn vierde en laatste jaar op het Windesheim om vervolgens, als alles volgens plan gaat, nog door te studeren aan de universiteit om een master te behalen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te luisteren naar muziek, naar concerten of festivals te gaan, een drankje te doen op het terras of om thuis rustig een boek te lezen. Verder wandel ik graag met de twee honden van mijn ouders en werk ik elke zaterdag bij de boekhandel bij mij in het dorp als bijbaan.

De afgelopen jaren heb ik tijdens mijn studie gemerkt dat ik veel aspecten van het communicatievak leuk vind. Zo ben ik het schrijven van teksten steeds leuker gaan vinden, vind ik het interessant om te werken aan de socials van bedrijven en wil ik graag meer leren over persvoorlichting en woordvoering. Een mooie mix dus, waar ik de komende twintig weken aan kan werken (en leren) bij Door Communicatie!