Voel je thuis bij Domijn

Sinds oktober werk ik (Amber) drie dagen per week op interim basis voor woningcorporatie Domijn. Hier ben ik vanaf dag één met open armen ontvangen door de hardwerkende dames met wie ik samen het communicatieteam vorm. Niet lullen, maar poetsen: een mentaliteit waar ik persoonlijk heel gelukkig van word.

Zowel op het gebied van interne als externe communicatie heb ik de nodige taken opgepakt. Zo werk ik samen met een collega aan een nieuw huisstijlhandboek. Hierbij zetten we ook alle bestaande uitingen om in de juiste huisstijl. Daarnaast ben ik begonnen met een interne campagne duurzaamheid. Hiermee willen we de collega’s van Domijn beter en meer informeren over verduurzaammogelijkheden. En ik ben aangeschoven bij het nieuwbouwproject ‘De Lange School’. Hiervoor pak ik de communicatiewerkzaamheden op en organiseer ik de opening met de nieuwe bewoners. Kortom: mijn werkzaamheden zijn heel divers. En zo heb ik in korte tijd al met een groot deel van de organisatie mogen kennismaken.

Ik begin me dus al aardig thuis te voelen bij Domijn. En dat is precies waar Domijn voor staat. Inmiddels is mijn opdracht met een half jaar verlengd. Voorlopig zijn ze in woningcorporatieland dus nog niet van me af. Ik ben heel benieuwd over welke mooie projecten ik me het komende half jaar nog meer mag buigen.