Kennismaken met Mindy

Een goed begin is het halve werk. Ik heb de afgelopen weken namelijk al enkele klussen opgepakt. Misschien hebben we elkaar al gesproken, anders maken we binnenkort wellicht nader kennis. Ik ben Mindy Strampel, 40 jaar en sinds juni mag ik het team van Hanneke Janssen versterken als communicatieadviseur. Ik woon met mijn man en dochtertje van 1,5 jaar in Almelo. Dichtbij het Nijrees bos, waar we heerlijk met het hele gezin en onze hond kunnen wandelen. In mijn vrije tijd geniet ik van festivals bezoeken, uit eten gaan, gezellig borrelen op het terras en mooie reizen maken.

Creatieve achtergrond
Ik heb een achtergrond in de media-, communicatie- en evenementenbranche en ga hierin al heel wat jaren mee. Na mijn hbo-studie Media en Management ben ik, na enkele jaren gewerkt te hebben in Hilversum, Amstelveen en Maarssen, weer neergestreken in het mooie Twente. Vervolgens ben ik verder gegaan als ondernemer, eerst als eventmanager, daarna als communicatieadviseur. Zodoende kwam ik, enkele jaren geleden, Hanneke Janssen tegen bij een gezamenlijke opdrachtgever: Glasvezel buitenaf. Toen ik vernam dat zij op zoek was naar een communicatieadviseur, heb ik gelijk contact met haar opgenomen en kreeg ik de kans om aan de slag te gaan. Ik voelde me direct thuis in dit gezellige team.

Vechtdal Wonen
Het schrijven van een heldere communicatieboodschap die de kern raakt. Met enthousiasme ga ik de uitdaging aan om dit keer op keer tot een succes te maken. Of het nu gaat om het schrijven van content, communicatieadvies of een interim-opdracht. Eén van die opdrachtgevers is Vechtdal Wonen. Hier ben ik deze week gestart als interim-communicatiecoördinator. Vechtdal Wonen is een maatschappelijke woningstichting die staat voor een vertrouwd thuis, in een samenleving waarin mensen gelijkwaardig zijn en iedereen verantwoordelijkheid neemt. Komende tijd ga ik me inzetten voor verschillende communicatiecampagnes, zodat het van een leien dakje gaat. Een uitdaging waar ik veel zin in heb.