Marieke bij HEBO

HEBO: een specialistische kozijnenbouwer uit Hengevelde en al meer dan 43 jaar een familiebedrijf.
Dat merk je. Een warme bedrijfscultuur, korte lijnen en een oprechte passie voor het vak. Dat vak groeide uit tot een modern vakmanschap en inmiddels is HEBO een toonaangevende speler op de Nederlandse markt. Met hoogwaardige prefab houten en kunststof kozijnen als specialisme zijn ze een flexibele partner voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Veelzijdig takenpakket
Een dag in de week maak ik deel uit van de HEBO-familie, zoals dat in de wandelgangen weleens wordt genoemd. Het leuke is dat ik alle vrijheid en vertrouwen heb gekregen om ‘ons vak’ praktisch handen en voeten te geven. Zo houd ik me bezig met de content voor de social media kanalen, zorg ik voor een up-to-date website en help ik met alle voortkomende communicatieklussen. Bijvoorbeeld het schrijven van een uitgebreide bedrijfsreportage over HEBO voor het magazine Kijk op Oost Nederland. Want met zo’n lange bedrijfsgeschiedenis valt er genoeg te vertellen. Op een ander moment verlaat ik mijn werkplek om even een jubilaris op de foto te zetten; een heugelijk feit dat ook zeker aandacht verdient. Daarnaast kijk ik soms ook mee met vacatureteksten voor een extra ‘sausje’.

Ook is HEBO te vinden op een aantal beurzen; hét moment om je als bedrijf te presenteren. Dat brengt ook extra communicatie-uitingen met zich mee. Zo hebben we een nieuwe zakelijke flyer opgesteld en is er een uitgebreide mailing verzonden om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Erg leuk om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Communicatie in stijl
Ik heb bij HEBO geen officiële ‘communicatiecollega’s’; maar dat betekent niet dat de meerwaarde ervan niet wordt gezien. Samen met alle collega’s zetten we de schouders eronder om HEBO op de meest passende manier zichtbaar te maken. Want gezien het nuchtere karakter schreeuwen we dat natuurlijk niet van de daken, maar mag er best worden verteld wat er allemaal gebeurt in dat mooie dorpje Hengevelde.   

Door Marieke