Een nieuwe doorpakker voorstellen:

Vanuit het prachtige Spanje, waar ik van januari tot juni studeerde aan de University of Alicante, ben ik in contact gekomen met Hanneke. Na mijn lerarenopleiding voor de basisschool (Pabo) bijna te hebben afgerond, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Altijd het onderste uit de kan halen, vind ik belangrijk. Al gauw wist ik dat ik een nieuwe studie wilde volgen. Mijn keuze is gevallen op Creative Business deeltijd aan de Hogeschool van Amsterdam. En daarnaast mag ik met veel enthousiasme het team van Door Communicatie versterken als een doorpakker!

Wie ben ik? Ik ben Britt Spijker, 22 jaar en ik woon in het prachtige Holten. Na vijf maanden in een grote stad in Spanje te hebben gewoond, kan ik als echte Holtenaar wel zeggen dat dit dorp voor mij een fijne plek is om te wonen. Holten voelt voor mij echt als thuiskomen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om gezellige dingen te ondernemen met mijn vriend(inn)en. Of het nou gaat om een festival, gezellig een theetje drinken, een tentfeest, een filmavondje, lekker uiteten of een avondje sporten; ik ben meestal wel aanwezig. Daarnaast ben ik ook vaak te vinden bij de voetbal. Ik speel in een vrouwenteam bij Blauw-Wit ’66 in Holten. Na een fanatieke training of wedstrijd vind ik het ook leuk om met het team gezellig na te kletsen.

De komende tijd ga ik hard aan de slag om mij te ontwikkelen tot mediaprofessional. Ik kijk erg uit naar de leuke en leerzame tijd bij Door Communicatie!