2023 DOOR Marieke

Met al mijn typisch Twentse oooooo’s en aaaaaa’s zou een terugblik in twee alinea’s op 2023 zo gepiept zijn. Maar tja; dan maak ik mezelf er wel heel makkelijk vanaf. En dat past natuurlijk niet bij ons als professionele doorpakkers. En bij mij, want ik ga toch graag weloverwogen te werk. Duurt helaas soms wel wat langer; dus sorry collega (Chef) Stef…ik ben waarschijnlijk de laatste die aanlevert. Maar hier komt ie hoor:

Door het overlijden van mijn moeder in januari 2023 begon mijn jaar niet zoals ik had verwacht. Want het leven staat dan toch een beetje op zijn kop. Maar gelukkig zijn er dan nog je werk en je gezin, waardoor je doorrrrgaat. Vertrouwd bij ADS Groep, waar we met elkaar hard werken, maar evengoed hard lachen. En een nieuwe interim-klus bij HEBO Kozijnen, dat ook helemaal in mijn (nuchtere) straatje past. Met tussendoor een klein uitstapje naar de gemeente voor de nodige afwisseling. Want dat is iets waar ik in mijn werk nog steeds erg blij van word.

Privé is het trouwens ook nooit saai. Met een reislustige vriend hebben we dit jaar ook veel mooie reizen gemaakt. Met als hoogtepunt onze vijfweekse campertrip naar Noord Spanje. Gelukkig heb ik werk, waarbij ik dat prima kan combineren (bedankt Hanneke en collega’s die de boel opvangen als ik weer eens op workation ben). Want er is één ding dat ik dit jaar heb geleerd; geniet!

Door Marieke