Laren! Magazine

Halverwege augustus verscheen alweer de 30e editie van het Laren! Magazine. Een magazine waarin de Larense bewoners centraal staan. Daarnaast kunnen verenigingen en stichtingen zich gratis presenteren en is er ruimte voor Larense bedrijven om te adverteren. Kortom een magazine vol met bijzondere, mooie en unieke verhalen achter het dorp Laren. Een prachtig initiatief van Ingri Imenkamp van Ovii.

De 30e editie was niet zomaar een editie maar de jaarlijkse kermiseditie. Ook voor deze namen we weer diverse interviews af en schreven we een flink aantal teksten. We brachten een bezoek aan een gezin voor de rubriek ‘het gezin achter’, kregen een kijkje achter de schermen bij een melkvee- en zuivelbedrijf, gingen langs bij twee Larense bedrijven, hadden een gezellige avond met een vriendengroep bij hun keet en met een vriendinnengroep over de kermistradities, spraken met vier ondernemers over een uitvaartbeurs die binnenkort plaatsvindt en gingen langs bij de kermiscommissie. Kortom: een hele leuke klus waarin we veel nieuwe mensen hebben ontmoet, leuke gesprekken hebben gehad en mooie verhalen mochten schrijven.

Je leest al deze bijzondere en unieke verhalen nu in het Laren! Magazine of online via https://ovii.nl/magazine/. Wat het schrijven voor Laren! Magazine voor ons extra leuk maakt? Dat is onze fijne en al jarenlange samenwerking met Ovii. Hier zijn we erg blij mee.