Even voorstellen:

Ben ik weer! Ik ben Stef Meilink, 22 jaar en ik woon in het mooie Dijkerhoek. Ik ben niet geheel onbekend binnen het bedrijf, twee jaar geleden heb ik namelijk al een leuke stageperiode mee mogen maken bij Hanneke. Het waren twintig mooie leerzame weken, waarin ik heb gewerkt aan onder andere aanbestedingen, nieuwsbrieven, toffe campagnes voor omliggende gemeentes en de eerste editie van Hallo Holten.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag bij de mooiste vereniging van Holten (rood-zwart…) en ik onderneem graag dingen met mijn vaste vriendengroep. Denk aan sporten, ‘gewoon’ naar de keet of samen naar een festival; ik ben er graag bij!

Na een uitdagende afstudeerperiode bij Interloop Europe in Nijverdal heb ik de Hbo-opleiding Creative Business afgerond. Het afgelopen halfjaar heb ik met veel plezier gewerkt als chauffeur bij Al-West, maar ik merkte dat ik toe was aan een uitdaging meer gericht op mijn opleiding.

Ik ben dan ook erg blij dat ik dit hier in deze regio mag gaan doen. Binnenkort ga ik bijvoorbeeld aan de slag als ondersteunend communicatiemedewerker bij de Universiteit Twente. Mijn eerste interim-klus! Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten en mij verder te ontwikkelen als professional!