Nieuwe doorpakker:

Even voorstellen: ik ben Demi van der Mei, 20 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Holten. Ik zit in het derde jaar van de studie Creative Business aan Saxion Enschede. Vanaf februari heb ik het geluk dat ik mijn eerste stage mag lopen bij het gezellige bedrijf Door Communicatie. Na verschillende bijbaantjes in onder andere de horeca kijk ik ernaar uit eindelijk aan de slag te gaan in mijn toekomstige werkveld.

Dit ben ik

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriend(inn)en bij te kletsen, een spelletje te doen of een drankje te nuttigen in de Holtense horeca of op een leuk feestje of festival. Ook breng ik graag tijd door met mijn familie (plus hond) en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Creatieveling

Vroeger op de basisschool ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vond en hier ook goed in was. Op de middelbare school kwam ik erachter dat ik later iets in de richting van tekst en media wilde gaan doen. Zo kwam ik uiteindelijk bij de opleiding Creative Business terecht en daar zit ik echt op mijn plek. De eerste twee jaar heb ik veel kennis opgedaan en een brede (creatieve) basis gelegd. Hierdoor ontdekte ik dat ik heel veel verschillende dingen in de mediawereld leuk vind.

De komende 20 weken ga ik het team van Door Communicatie versterken. Ik heb erg veel zin in de komende periode. Ik ga hard aan de slag om mezelf te ontwikkelen en zeker ook nog heel veel te leren!