Raalte als tweede thuis

De gemeente Raalte is eigenlijk een beetje ons tweede thuis geworden. Onze samenwerking begon in 2018 toen Hanneke twee collega’s van de communicatieafdeling verving die met zwangerschapsverlof waren. Dat betekende dat ze bijna een jaar lang deel uitmaakte van het communicatieteam. De basis voor een heel fijne samenwerking.

Toen later weer een collega met verlof ging, verving Elise de betreffende collega. Dat beviel zo goed, dat de gemeente Raalte haar in vaste dienst nam. En sinds oktober zijn Amber en Hanneke weer bij de gemeente Raalte te vinden. Dit gaat vanwege de zwangerschappen van twee collega’s daar nog een tijdje duren. Amber pakt vooral klussen op in het sociale domein. Hanneke houdt zich bezig met diverse projecten zoals de N35, de uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort en Groen samen doen.

Wat de gemeente Raalte nou zo leuk maakt om voor te werken? Het werk is heel gevarieerd. Van het ‘even’ opstellen van een persbericht tot grotere langlopende projecten. En ook de onderwerpen zijn heel divers: sociale aspecten, duurzaamheid, woningbouw, verkeer… alles komt voorbij. Maar wat stiekem het allerleukste is, dat is toch wel de samenwerking met de collega’s van Raalte. Van de communicatiecollega’s, de andere teams, wethouders tot de burgemeester; je kunt overal heel makkelijk binnenlopen. De lijnen zijn kort en de sfeer is fijn en gemoedelijk.

We wensen onze communicatiecollega’s van de gemeente Raalte nog veel vruchtbare jaren toe, zodat wij in de toekomst nog eens een zwangerschapsverlof mogen vervullen 😉!