Welkom Anita

Even voorstellen: Ik ben Anita Pepping, 31 jaar en vanaf deze maand mag ik het team van Door Communicatie versterken als communicatieadviseur. Mijn roots liggen in het mooie Groningen en sinds anderhalf jaar woon ik Zwolle samen met mijn vriend Tom en onze twee karakters van katten.

Na het afronden van de studie Communicatie heb ik ervaringen opgedaan bij verschillende bedrijven binnen het vakgebied communicatie & marketing. Meest recentelijk als marketeer en creatieve duizendpoot (titel verkregen via oud-collega’s) bij een merkenhuis voor meerdere franchise horeca concepten. Daar heb ik in korte tijd ontzettend veel geleerd, ondernomen en meters gemaakt.

Toch was het tijd voor een nieuwe stap en dus besloot ik om me heen te kijken naar andere kansen. Zo kwam Door Communicatie op mijn pad. De klik en het enthousiasme was er aan beide kanten en binnen een maand was het contract dan ook al getekend.

In mijn vrije tijd tref je me zeer waarschijnlijk in de horeca, bij een leuk koffietentje bijvoorbeeld. Daarnaast geniet ik erg van gezelligheid met vrienden en familie, sporadisch bezig zijn met fotografie en mag ik graag reizen.

Ik kijk er naar uit elkaar te zien en spreken. Neem gerust contact op om uitgebreider kennis te maken!