Door het jaar heen: 2021

Het c-woord stond ook dit jaar weer centraal: communicatie! Want ondanks alle lockdowns, de avondklok en de rondslingerde mondkapjes, bleek goede communicatie belangrijker dan ooit. En om die toenemende groei aan te kunnen, hebben we ons team ook uitgebreid. We keerden in 2021 terug bij een aantal oude bekenden, zoals de Universiteit Twente, woningcorporatie Domijn en de gemeente Rijssen-Holten. Maar we kregen er ook een aantal toffe nieuwe opdrachtgevers bij. En, dit was het jaar waarin we meewerkten aan maar liefst zeven (!) magazines. Een korte terugblik:

Nieuwe gezichten en oude bekenden
Jullie hebben ze waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op onze socials, maar we hebben dit jaar vijf nieuwe doorpakkers aan ons team toegevoegd. Amber, Ronny, Mindy, Wieke en Sandra hebben de afgelopen maanden druk geschreven, geredigeerd en gecommuniceerd voor onze opdrachtgevers. Ook hebben we een mooi rijtje nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Zo maakte Mindy haar intrede bij Vechtdal Wonen en de GGD Twente, werkt Ronny voor het MST en ondersteunde Amber de communicatieafdeling van VanWonen in Zwolle. Maar hierna keerde zij terug naar twee oude bekenden: woningcorporatie Domijn en de gemeente Raalte. En ook Ronny loopt twee dagen per week rond op bekend terrein, namelijk de campus van de Universiteit Twente. 

Hanneke stopt… toch niet
Voor degenen bij wie het nog niet is DOORgedrongen: Hanneke Janssen – tekst en communicatie is verleden tijd. Geen paniek, Hanneke is niet gestopt. Maar we zijn dit jaar wel verder gegaan onder een nieuwe naam: Door Communicatie. Dat past namelijk beter bij wie wij zijn en wat we doen. Begin 2021 brainstormden we er al op los. Want wat is het lastig om een nieuwe naam te bedenken voor je eigen bedrijf. Onder het toeziend oog van Elien Tuitert, die als projectmanager richting gaf aan onze nieuwe positionering, kwamen we uiteindelijk tot deze naam. Voeg daar een mooie huisstijl en toffe nieuwe website van Reclamemakers aan toe en voilà: Door Communicatie is een feit!

Bladeren maar
We verklapten het al, maar 2021 was ook het jaar van de bladen. En dan hebben we het niet over de covers met de zoveelste nieuwe liefde van André Hazes, maar écht leuke bladen. Zoals die van Bakker Wijnand, die dit jaar zijn 25-jarige jubileum vierde. Samen met Ovii Ontwerp uit Laren hebben Ronny en Amber hier een prachtig magazine voor gemaakt. En niet alleen Bakker Wijnand was jarig, ook Drent Kappers uit Holten vierde haar 75-jarig bestaan met een bijzonder blad vol verhalen over de kapsters, klanten, leveranciers en natuurlijk de (familie)geschiedenis van het mooie bedrijf. Ook voor de magazines van onze vaste opdrachtgevers Strukton, Voortman Steel Group én het Laren! Magazine schreven we weer een flink aantal artikelen. Voor haar interimopdracht bij woningstichting Sint Joseph in Almelo werkte Daphne daarnaast mee aan het Bewonersblad. En natuurlijk zette ons volledige team zich weer in voor twee nieuwe edities van Hallo Holten!

Het was dus een gezellig druk jaar met mooie interimopdrachten en tekstklussen. Onze Doorpakkers laden dit weekend weer even op met een heerlijk kerstdiner en een glaasje wijn (of twee), maar staan ook in de kerstvakantie en natuurlijk in heel 2022 gewoon weer voor jullie klaar! Dus kom maar DOOR: waarmee kunnen we jou helpen?